rowyn

rowyn

vrijdag 19 maart 2010

stadsles

Gisteren hadden we de cursus in Emmen voor een stadsles. We waren maar met 2 honden (Rowyn en Sheltie Link!) en de hond van de juf die mee was als voorbeeld hond. De rest was niet gekomen. Heel zonde, dit soort lessen zijn juist belangrijk voor pupjes en jonge honden. Het was koopavond, dus genoeg mensen op de been. De jonge honden hebben o.a. kennis gemaakt met de houten leeuwen, krokodillen en dinosaurus die de weg wijzen naar de dierentuin. Ook hebben we met Rowyn en Link in zo'n bewegende, herrie makende auto voor kinderen gezeten. ;-)) Hoop lol en 2 Shelties die dachten "hier horen wij niet bij" haha.
Tussen door een stop voor cappuchino en warme chocomelk. De honden oefenden ondertussen af en blijf onder de tafel. Nou, voor een click en rodiworst wil Rowyn wel op zijn kleedje liggen!

Binnenkort ga ik met Rowyn een paar lessen ringtraining volgen. Hij is namelijk aangemeld voor zijn eerste shows. Op Crufts heb ik vast een mooi showlijntje gekocht. Crufts??? Ja, Crufts, daar ben ik vorige week een paar dagen heen geweest samen met mijn moeder. Het was geweldig!
De honden waren bij de baasjes. Die hadden hun werk op elkaar afgestemd, waardoor de honden niks tekort zijn gekomen.