rowyn

rowyn

donderdag 24 december 2009

Avonturen

Deze week hebben we iedere dag wat ondernomen. Rowyn is mee naar de stad geweest, naar het winkelcentrum hier in de buurt, op bezoek, meerdere keren in de auto en hij is een dagje bij mijn ouders geweest toen ik moest werken.
Daar zorgde Rowyn zelf voor een avontuur, niet voor hemzelf maar voor mijn vader! Rowyn liep in de tuin richting de vijver, de vijver is grotendeels afgezet, maar meneer bedacht dat hij er vanaf een andere kant wel bij kon. Heel gevaarlijk, aangezien er een wak in het ijs zit. Mijn vader bedacht zich geen moment en sprong de vijver op om Rowyn te pakken, waardoor hij zelf gedeeltelijk door het ijs zakte. Daar is helaas geen filmpje van woehaaa;-)) (Sorry pap, hihihi)

Bij alles wat hij voor het eerst ziet, kijkt Rowyn even 5 minuten de kat uit de boom, waarna zijn nieuwsgierigheid het wint en hij al snel met een kwispelend staartje rondloopt.
Vanochtend hebben we de laatste kerstboodschapjes gedaan. Rowyn had ik in de rugzak, zodat hij mee de winkels in kon. Als je de winkel weer uitloopt krijg je leuke reacties, dan zien mensen pas dat er een hondje in de rugzak zit;-) Daarna zijn we bij een vriendin op bezoek geweest. (van De Hondenspecialist) Zij hebben zelf 5 honden en hadden daarnaast 2 logeetjes. Rowyn heeft kennisgemaakt met een MechelsexDuitse herder, een Groenendaeler, een oma-terrier, een Welsh Springer Spaniel en een Stabij. Chihuahua Oliver en AHT Sophie had hij afgelopen zaterdag al ontmoet. Sophie vond het geweldig dat Rowyn er weer was. Wel handig trouwens zo'n kaal hondje in de vriendenkring. Zij heeft nu altijd jasjes aan en Rowyn mag een jasje lenen, zodat hij wat langer buiten op eigen pootjes kan staan:-) Het was leuk die sneeuw, maar die was zo hoog dat Rowyn er zelf niet doorheen kwam, of hij had het al snel koud. Daardoor heb ik hem noodgedwongen veel gedragen. Nu hij bijna 10 weken is, is het toch tijd dat hij wat meer vanaf de grond de wereld kan gaan bekijken.