rowyn

rowyn

vrijdag 1 januari 2010

Happy New Year!

Rowyn heeft het vuurwerk prima doorstaan. Het maakte hem niks uit. Toen we om kwart voor 12 nog even naar buiten gingen voor een plasje was er in de buurt een enorm knal. Rowyn keek even op en ging toen verder met waar hij mee bezig was, met een vrolijk staartje. (snuffelen) Om 0.00 u eerst gedaan of er niks aan de hand was, daarna met Rowyn voor het raam gestaan, daarna raam opengedaan zodat de geur en meer geluid binnenkwam. Hij vond het de normaalste zaak van de wereld. Ik was van plan om als het ergste voorbij was naar buiten te gaan, maar heb dat bewust toch niet gedaan. Het ging de hele week super tussen alle knallerei. Stel dat hij nu toch ergens van zou schrikken (Shelties zijn nou eenmaal erg geluidsgevoelig en daarnaast hou ik niet van vuurwerk), dan konden we het niet meer herstellen.
De buren kwamen bij ons een borrel drinken toen alle vuurwerk was opgeknald. Dat vonden de honden super gezellig en zo werd de oudejaarsavond heel positief afgesloten.

Ik heb een paar filmpjes op youtube gezet waarin Rowyn speelt met Jazzy, met de waterbak sleept en 2 trainingsfilmpjes:

http://www.youtube.com/watch?v=4yibBaTE0jM
http://www.youtube.com/watch?v=st8_kxMjbOc

http://www.youtube.com/watch?v=B6Kf4eksFoM
http://www.youtube.com/watch?v=Hp1xPVztwpI


De trainingsfilmpjes zijn van dezelfde dag, maar met een paar uur er tussen. We oefenen regelmatig, maar kort. Veel plezier met kijken.